انتخاب های فردی یا سیاسی در جذب دستیار مدیران موضوعیتی ندارد

به گزارش وبلاگ مزدا 93، شهر: شهردار تهران با تاکید بر پرهیز از انتخاب های فردی، سلیقه ای و سیاسی در بکارگیری افراد گفت: در فرایند جذب دستیار مدیران شهرداری کوشش داریم ضمن بهره گیری از خرد جمعی و روش های تخصصی، ارزیابی های کارشناسی را با همکاری دانشگاه های علامه طباطبایی، الزهرا و تهران و تجربیات متخصصین داخلی انجام دهیم تا افراد شایسته برای یاری به مدیریت شهری دعوت به همکاری شوند.

انتخاب های فردی یا سیاسی در جذب دستیار مدیران موضوعیتی ندارد

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، پیروز حناچی در بازدید از فرایند کانون های ارزیابی در مورد ویژگیهای دستیار مدیران شهرداری تهران، گفت: کوشش بر این است شرایطی فراهم گردد تا افرادی که بر اساس خرد جمعی و تخصصی نخبه تلقی می شوند و در مجموع نخبه ترین افرادی که طبق فراخوان شرکت نموده اند برای یاری به مدیران ارشد انتخاب شوند.

او با بیان اینکه افرادی که مورد ارزیابی قرار می گیرند باید قابلیت های مختلفی داشته باشند، اضافه کرد: صرفا دارابودن مدرک تحصیلی از دانشگاه معتبر کافی نیست. بلکه قابلیتهای فردی، میزان هوش و حضور ذهن، شخصیت افراد نیز بسیار موثر است.

شهردار تهران تاکید نمود: کوشش شده در فرایند ارزیابی علاوه بر قابلیت های اکتسابی افراد، قابلیتهای شخصیتی و مهارتی آنان نیز مدنظر قرار گیرد و در یک شرایط یکسان رقابتی را فراهم نمایند که بهترین ها انتخاب شوند. البته بهترین افراد لزوما مدیر نمی شوند اما به معنای واقعی به عنوان دستیار مدیران در شرایط سخت شهرداری یاریگر مدیران می شوند. اکنون نیز که شهرداری سخت ترین شرایط را تجربه می نماید این افراد برای یاری به شهرداری دعوت می شوند.

به گفته حناچی، آنچه اکنون در فرایند کانون ارزیابی مدیران صورت می گیرد، جمع بندی تجارب بسیاری از سازمانهای داخل کشور و استفاده از تخصص های ارزیابی و خرد جمعی است تا بهترین ها را انتخاب نمایند.

شهردار تهران بیان نمود: کاری که ما در کانون ارزیابی انجام می دهیم باید به وجدان عمومی نزدیک باشد به طوری که هم عقل سلیم جامعه بپذیرد که فرایند صحیحی طی شده و هم ارزیابی شوندگان چنین حسی را داشته باشند.

حناچی با اشاره به مرسوم نبودن این روش در شهرداری تهران گفت: تا به امروز انتخاب افراد برای تصدی پستها بیشتر به صورت فردی بوده است. اما به نظر می رسد بهره گیری از خرد جمعی و روش های تخصصی نتیجه بهتری خواهد داشت.

او تاکید نمود: شهرداری تهران باید این فرایند را تا سرانجام به درستی پیش ببرد تا ادامه پیدا کند و این روش به الگوی پایدار در شهرداری تبدیل گردد.

شهردار تهران اضافه کرد: علاوه بر سازمانهای داخلی، بسیاری از سازمانها در دنیا نیز از این شیوه استفاده می نمایند. به عنوان نمونه پلیس لندن برای ایجاد تحول سازمانی با بهره گیری از توانمندی نخبگانی که با روش های مشابه فرایند کانون ارزیابی انتخاب شدند.

حناچی در پاسخ به سوالی درباره میزان تاثیر جذب این نیروها در افزایش کیفی نیروهای شهرداری گفت: این کار اگر به طور مستمر تداوم یابد قطعا تاثیر زیادی خواهد داشت. ضمن احترام به همه همکارانم و کوشش های آنان، باید یادآور شوم که در شهرداری تهران نمی توانیم ادعای دارابودن کیفی ترین و جامع ترین نیروها را داشته باشیم زیرا اساسا ما تا به امروز این فرایند را طی ننموده بودیم و افراد بیشتر بر اساس سلایق و روابط انتخاب شده بودند و حتی فراخوانی نیز نداشتیم.

او اضافه کرد: شرایط فراخوان و ارزیابی های عمومی این چنینی شرایط رقابت عادلانه و کیفی را بین افراد فراهم می نماید و مطمئنا نتیجه بهتری خواهد داشت.

شهردار تهران هر گونه قضاوت در مورد سیاسی بودن نیروها و... را تا زمان معین شدن نتایج جذب دستیار مدیران غیرعادلانه دانست و اضافه کرد: اساسا آنالیز آیتم های سیاسی در این فرایند موضوعیتی ندارد. جذب افراد بر اساس ارزیابی های کارشناسی و تخصصی صورت می گیرد و بر مبنای چارچوب های مشخص شده در سازمان های تخصصی با همکاری دانشگاه های علامه طباطبایی، الزهرا و تهران و تجربیات متخصصین داخلی این فرایند انجام می گردد.

منبع: خبرگزاری آریا

به "انتخاب های فردی یا سیاسی در جذب دستیار مدیران موضوعیتی ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتخاب های فردی یا سیاسی در جذب دستیار مدیران موضوعیتی ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید