با کهنه ویروس فساد مبارزه کردیم، عمار صالحی به 10 سال حبس محکوم شد
به گزارش وبلاگ مزدا 93، سخنگوی قوه قضاییه گفت: از محوری ترین برنامه های قوه قضاییه در سالی که گذشت، مبارزه و مقابله با کهنه ویروس و منفور و ناامیدکننده فساد در کشور بود.

به گزارش وبلاگ مزدا 93، غلامحسین اسماعیلی در نشستی خبری که از شبکه خبر سیما پخش شد، گفت: سال 98 با فراز و نشیب هایی همراه بود البته ملت ایران با لطف خدا در همه میدان ها سرافراز و سربلند بود و فراز و نشیب های این سال را با سرافرازی پشت سر گذاشتند. ما در قوه قضاییه سال 1398 را با مدیریت جدید و با برنامه تحول شروع کردیم و کوشش همکاران ما این بود که مردم ما طعم شیرین عدالت و خدمات قضایی را بچشند و در این عرصه گام های بلندی برداشته شد.
وی توضیح داد: از محوری ترین برنامه های قوه قضاییه در سالی که گذشت مبارزه و مقابله با کهنه ویروس و منفور و ناامیدکننده فساد در کشور بود که به لطف خدا و با کوشش و جدیت همکاران ما می توان ادعا کرد که در مهار این ویروس موفقیت های چشمگیری حاصل شده است.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: امروز مردم شاهد برخورد و مجازات کسانی هستند که مرتکب مفاسد مالی شده اند، هستند. مردم ما به جای شنیدن اخبار راجع به غارت بیت المال، گزارشات مربوط به بازگشت اموال غارت رفته به بیت المال را می شنوند و گویای عملکرد مثبت قوه با این کهنه ویروس است.
وی افزود: اخرین رایی که دادگاه ویژه در تاریخ 25 اسفند 98صادر کرد راجع به بخش دیگری از پرونده بانک سرمایه و صندوق تعاونی فرهنگیان است. آقای محمدرضا جهانبانی به اتهام اخلال در نظام مالی و تحصیل مال نامشروع محاکمه شد. این فرد به تنهایی و در قالب شرکت های متعدد بیش از 100 فقره تسهیلات گرفته و تسهیلات را مسترد نمی کرد که به 20 سال حبس و 74 ضربه شلاق در انظار عمومی و محرومیت دایم از مشاغل دایمی محکوم شد. متهم دیگر عمار صالحی فرزند عطاءالله به اتهام معاونت در اخلال در نظام مالی به تحمل 10 سال حبس و محرومیت دایم از خدمات دولتی محکوم شد.
اسماعیلی ادامه داد: یکی از بدهکاران بانکی بیش از 3 هزار میلیارد از 10 بانک با عناوین مختلف تسهیلات گرفته بود و از تسویه امتناع می کرد و با پیگیری های قضایی بیش از 50 درصد از این بدهی های معوق تا امروز تسویه شده است.بدهی هایی که استرداد شده عبارت است از 530 میلیارد تومان در بانک اقتصادنوین ، 320 میلیارد تومان در بانک پارسیان، 204 میلیارد تومان در بان توسعه صادرات، 200 میلیارد تومان در بانک ایران زمین و 145 میلیارد تومان در بانو سینا، 110 میلیارد تومان در بانک سرمایه، 59 میلیارد تومان در بانک گردشگری، 28 میلیارد تومان در بانک پارسیان، 23 میلیارد تومان در بانک شهر برگشته داده شد. دو فقره 900 میلیارد تومان در حق بانک اقتصادنوین و 523 میلیارد تومان در حق بانک دی باقی مانده است که اموالی شناسایی شده و امروز 380 میلیارد تومان سهام بانکی که به نام بدهکار بانکی بود و نیز ملکهایی توقیف شده است.
این خبر در حال تکمیل است.
منبع: خبرگزاری ایسنا