مزایا و ویژگی های سقف بلند بهتر است یا سقف کوتاه

به گزارش وبلاگ مزدا 93، هنگام ساختن خانه شخصی یا خرید خانه نو موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفت. ارتفاع سقف یکی از عوامل مهم در زندگی روزمره ماست. درست است که ساختمان های با سقف بلند به مردم احساس بهتری می دهند ، فضاهای زندگی بزرگ تری ایجاد می نمایند و زیبایی شناسی پیچیده تری دارند. با این حال ، این تنها زمانی اعمال می گردد که به یکپارچگی معماری و طراحی صحیح می رسد. اگر عناصر طراحی معماری داخلی مانند سقف های بلند مطابق با سقف های بلند طراحی نشده باشند ، سقف های بلند می توانند به جای یک مزیت به یک نقطه ضعف تبدیل شوند و اتاق را سرد و خالی نمایند. در این مقاله به مزایا و معایب سقف کوتاه و سقف بلند می پردازیم.

مزایا و ویژگی های سقف بلند بهتر است یا سقف کوتاه

به طور خلاصه ، ارتفاع سقف به موقعیت و نوع مسکن مورد نظر بستگی دارد. بنابراین بیایید تفاوت های سقف بلند و سقف کوتاه و مزایا و معایب هر دو سبک سقف را آنالیز کنیم.

ارتفاع سقف ایده آل

اول از همه ، بیایید روشن کنیم که وقتی می گوییم سقف بلند و سقف کوتاه دقیقاً از چه چیزی صحبت می کنیم. امروزه به خصوص اگر صحبت از آپارتمان باشد ، امکان ندارد از نظر ارتفاع سقف با گزینه های بسیار متفاوتی روبرو شویم. به طور کلی ارتفاعات استاندارد معماری در آپارتمان ها اعمال می گردد.

از آنجایی که کف معمولاً مساحت 30 سانتی متر را اشغال می نماید ، ارتفاع سقفی که امروزه اغلب در آپارتمان های مرکز شهر با آن روبرو می شویم 2.70 متر است. طبق مقررات ساختمان ، ارتفاع باید حداقل 260 سانتی متر باشد. به عبارت دیگر ، ارتفاع سقف کمتر از 260 سانتی متر ، فضای قابل زندگی را ارائه نمی دهد.

میزان های استاندارد

وقتی می گوییم سقف های کوتاه ، در خصوص ارتفاع هایی صحبت می کنیم که از 260 سانتی متر آغاز می گردد و به استثنای کف تا 3 متر می رسد. بنابراین در خصوص ارتفاع سقف معمولی صحبت می کنیم ، نه سقف های کم زیر محدوده قابل زندگی. ما آنهایی که بیش از 3 متر هستند را به عنوان سقف های بلند طبقه بندی می کنیم.

ارتفاع سقف و هماهنگی معماری

همانطور که در مقدمه اشاره کردیم ، مزیت یا مضر بودن ارتفاع سقف خانه با هماهنگی معماری ارتباط مستقیم دارد. اگر معماری ناپایدار دارید ، سقف های بلند نیز می توانند ایده بسیار بدی باشند. به عنوان مثال ، اتاقی کوچک و بدون پنجره با سقف های بسیار بلند و با فضای کمی در نظر بگیرید.

در چنین اتاقی چه احساسی خواهید داشت؟ انگار تو چاه هستی! به همین علت است که ارتفاع سقف به تنهایی معنایی ندارد. نسبت میزان کف به ارتفاع سقف مهم ترین چیز است. در ضمنً در ساختمان های دارای سقف بلند ، درها و پنجره ها باید با توجه به فاصله سقف طراحی شوند. درهای استاندارد و پنجره های کوچک نیز ظاهری نامتعادل در خانه های سقف بلند ایجاد می نمایند.

بودجه بندی

یکی از مهم ترین تفاوت های ارتفاع سقف بلند و سقف کوتاه ، البته بحث بودجه است. سازه های سقف بلند اغلب گران تر از سازه های سقف کم هستند. این هم در ساخت خانه و هم در خرید خانه صدق می نماید. اگر قصد ساخت خانه دارید ، تخمین بزنید که هزینه ساخت سقف بلند هم از نظر نیروی کار و هم از نظر مصالح بسیار بیشتر است.

هنگام خرید خانه ، یک ساختمان سقف بلند احتمالاً گران تر از خانه های سقف پایین است. با این حال ، حتی اگر خانه ای که خریداری نموده اید در حال حاضر احتیاج به بازسازی نداشته باشد ، در بازسازی های بعدی هزینه بسیار بیشتری برای شما خواهد داشت.

دکوراسیون دیوار و سقف

تزیین سقف و دیوار خانه های سقف بلند نیز هزینه بسیار بیشتری خواهد داشت. زیرا هم سطح آن پهن تر است و هم سقف و دیوار در فضاهای نشیمن با سقف بلند ظاهر ساده و بدون تزئین را از بین نمی برد و احتیاج به دکوراسیون و شکوه بیشتری دارد.

بهره وری انرژی

مهم تر از همه ، اقتصاد خانگی پایدار و صرفه جویی در انرژی است. اگر می خواهید هزینه های گرمایشی خود را کاهش دهید و در عین حال به محیط زیست آسیب نرسانید و ردپای کربن خود را در طبیعت کاهش دهید ، به یاد داشته باشید که خانه های دارای ارتفاع سقف پایین بسیار سودمندتر هستند. گرم کردن و گرم نگه داشتن ساختمان های دارای سقف بلند بسیار سخت است.

طراحی نورپردازی

واقعیت این است که سازه های سقف بلند احتیاج به طراحی روشنایی بسیار بهتر و دقیقی دارند. در حالی که واحدهای روشنایی استاندارد برای روشن کردن اتاق با سقف 2.7 متری کافی هستند ، برای سقف های بلند باید از نور اضافی و نورپردازی با طراحی خاص استفاده گردد. این کار هم مصرف برق را افزایش داده و هم بودجه ای را که برای طراحی نور اختصاص می دهید افزایش می دهد.

کدام فضای داخلی برای سقف های بلند و برای کدام سقف های کوتاه مناسب است؟

ارتفاع سقف های بلند به ویژه در فضای داخلی کلاسیک که با عناصر سبک مدرن و دکوراسیون های سبک صنعتی طراحی شده اند شگفتی ایجاد می نماید. اگر سبک زیبایی شناسی مجلل ، باشکوه و تاریخی و بعلاوه فضایی جادار را در پیش بگیرید ، سقف های بلند با مساحت های بزرگ نشان دهنده سبک شما خواهد بود. می توان گفت که سقف های بلند در معماری های معاصر نسل تازه نیم طبقه و شیروانی اجتناب ناپذیر است.

سبک اسکاندیناوی برای خانه هایی با سقف کوتاه

از طرف دیگر سقف های کوتاه برای فضاهای نشیمن داخلی به سبک اسکاندیناوی مناسب است. ویژگی های ساده و گرم سبک اسکاندیناویایی ظاهری دنج و و شیک در خانه های سقف کوتاه ایجاد می نماید. البته سبک های دکوراسیون مینیمالیستی و مدرن نیز می توانند فضاهای نشیمن با ارتفاع سقف کم را به فضایی جادار و گرم مجهز نمایند.

کلید تعادل و هماهنگی است

البته این بدان معنا نیست که سبک اسکاندیناویایی در خانه های دارای ارتفاع سقف بلند یا دکوراسیون کلاسیک در خانه های سقف موتاه قابل اجرا نیست. هماهنگی بین ارتفاع سقف و دکوراسیون بیشتر به تناسبات مناسب بستگی دارد. با کار با معماران داخلی و دکوراتورهای حرفه ای ، می توانید سبک مورد نظر خود را با سقف های بلند یا کوتاه به طور متعادل و متناسب به خانه خود منعکس کنید.

انتخاب رنگ

رنگ در دکوراسیون احساس ارتفاع سقف را تغییر می دهد. ایجاد یک طراحی متعادل در استفاده از رنگ های زنده و خودنمایی ، به ویژه در خانه هایی با سقف کوتاه ، بسته به میزان اتاق بسیار مهم است. ضروری است تزئینات رنگی زنده و پرانرژی با ترکیب های متعادل روی پس زمینه هایی که با رنگ های خنثی تر و ساده تر تشکیل شده اند ، ایجاد کنید.

در خانه هایی با سقف بلند ، رنگ های تیره و رنگ های زنده با شدت بیشتری استفاده می گردد. حتی دکوراسیونی که فقط از رنگ های روشن و خنثی تشکیل شده باشد ، می تواند احساس فضا و سردی در سقف های بلند ایجاد کند و ممکن است برای جلوگیری از این امر احتیاج به اضافه کردن رنگ های پر زرق و برق داشته باشید.

منبع: اتاق

به "مزایا و ویژگی های سقف بلند بهتر است یا سقف کوتاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزایا و ویژگی های سقف بلند بهتر است یا سقف کوتاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید