بیش از 30 درصد کاربران امریکای شمالی روزانه به وب تاریک سر می زنند
به گزارش وبلاگ مزدا 93، وب تاریک (Dark Web) مکانی مخوف است ولی نه برای کاربران اینترنتی امریکایی.

تحقیقات جدید سایت PreciseSecurity پیرامون کاربران وب تاریک در سال 2019 نشان می دهد بیش از 30 درصد شهروندان امریکای شمالی به طور مرتب در سال 2019 وارد وب تاریک شدند و روزانه از آن بازدید می نمایند.
سال گذشته شاهد افزایش حضور کاربران عادی اینترنت در وب تاریک بودیم. یک علت بزرگ آن، مخفی نگه داشتن فعالیت های آنلاین از دولت و اپراتورهای موبایل یا اینترنت است.
وب تاریک مجموعه ای از وب سایت های پنهانی روی اینترنت است که با مرورگرهای وب معمولی قابل جست وجو نیستند. کاربران اینترنتی برای دسترسی به وب سایت های وب تاریک باید از ابزارهای خاصی استفاده نمایند یا مرورگرها و تنظیمات مخصوصی داشته باشند. همین طور، با داشتن بعضی مجوزها و دسترسی ها می توان وارد وب تاریک شد.
بعضی از رسانه ها مانند BBC News روی وب تاریک هم یک وب سایت آیینه ای دارند.
آنالیز های سایت PreciseSecurity نشان می دهد شهروندان امریکای شمالی در استفاده از وب تاریک پیشرو هستند. آن ها روزانه وارد وب تاریک شده و از آن استفاده می نمایند. یافته های این شرکت نشان می دهد 26 درصد از کاربران امریکای شمالی اعتراف کردند که روزانه وارد وب تاریک می شوند. 7 درصد دیگر هم اعتراف کردند در طول هفته حداقل یک بار وارد وب تاریک شدند.
آمارهای دیگری از وب تاریک
اگرچه امریکای شمالی در استفاده از وب تاریک رتبه اول را دارا است ولی امریکای لاتین هم از این رفابت عقب نمانده است و در رتبه دوم قرار گرفته است. 21 درصد کاربران اینترنتی امریکای لاتین اعتراف کردند هر روز به از وب تاریک استفاده می نمایند. 13 درصد این کاربران هم می گویند به طور هفتگی وارد وب تاریک می شوند.
اروپا با 17 درصد استفاده روزانه و 11 درصد استفاده هفتگی در صندلی سوم پربازدیدترین کاربران وب تاریک قرار گرفته است.
نظرسنجی سال 2019 موسسه PreciseSecurity نشان می دهد ناشناس بودن در فعالیت های آنلاین رایج ترین دلیل برای دسترسی به وب تاریک است. تقریبا 40 درصد پاسخ دهندگان می گویند در سال 2019 برای پنهان کردن فعالیت های اینترنتی خود وارد این فضای ترسناک شدند. 26 درصد کاربران هم می گویند استفاده از VPN آسان تر است و به محتوای بیشتری دسترسی دارند.
25 درصد کاربران امریکای شمالی از وب تاریک برای در امان ماندن از ردگیری های دولت های خارجی و 38 درصد برای دور ماندن از سیاست های حریم خصوصی شرکت های اینترنتی وارد وب تاریک شدند.
در میان افرادی که اصلا از وب تاریک استفاده نمی نمایند؛ نزدیک به 50 درصد کاربران در سراسر دنیا گفتند اصلا نمی دانند چطور باید وارد وب تاریک شوند و 45 درصد هم گفتند دلیلی برای استفاده از این فضا ندارند.
منبع
منبع: یک پزشک