زندگی با یک کوله پشتی: چطور برای سفر 6 ماهه خارجی کوله ببندیم؟ (قسمت دوم)

به گزارش وبلاگ مزدا 93، مهمترین همراه و دوست شما در سفر، کوله شما است. حال اگر بخواهیم لوازم زندگی 6 ماهه تا یک ساله را در یک کوله جای بدهیم این موضوع احتیاج به مهارت و تجربه زیادی دارد. با بخش دوم مقاله زندکی با یک کوله همراه باشید تا بیشتر با این مهارت آشنا شویم.

زندگی با یک کوله پشتی: چطور برای سفر 6 ماهه خارجی کوله ببندیم؟ (قسمت دوم)

وقتی می خواهیم برای 6 ماه یا حتی یک سال در سفر و حرکت مداوم باشیم، به لوازم زیادی نیاز داریم. شاید باورکردنی نباشد که تمامی این لوازم در یک کوله قابل حمل جا شوند اما یک گردشگر حرفه ای به نام نورم شری ور مدت ها است این کار را می نماید. در بخش اول با مباحث انتخاب کیف و پوشاک آشنا شدیم. حال در بخش دوم بحث فناوری های همراه را از زبان این فرد دوست داشتنی خواهیم خواند.

فناوری

لپتاپ سبک

من با مک بوکم زندگی می کنم. از آن برای نوشتن، کار کردن، ارتباط با خانواده و دوستان و حتی تماشا تلویزیون بهره می برم. دوست داشتم یک مک بوک ایر داشته باشم که خیلی سبک تر است اما همین مک بوک فعلی برایم کافی است.

بر روی آن یک محافظ پلاستیکی مقرون به صرفه چسبانده ام تا علاوه بر محافظت در برابر رطوبت و خط و خش، بتوانم رویش استیکر جاهایی که می روم، لوگو هایی که دوست دارم و آرم های هویتی که از سایر مسافرین می گیرم نصب کنم و البته به موقع از شرشان خلاص شوم.

کتاب خوان کیندل آمازون

من هم عاشق حس خواندن کتاب های چاپی هستم اما تقریبا غیر ممکن است در این سبک سفر کتاب پیدا کنید و البته حمل آن ها نیز منطقی نیست. برای همین یک کتاب خوان الکترونیکی به دردتان خواهد خورد.

آداپتور برقی سفری

من یک آداپتور سفری را با حدود 70 هزار تومان خریدم که به من اجازه می دهد وسایل الکترونیکی خود را تقریبا در هر کشوری به برق وصل کنم. این آداپتور بعلاوه به عنوان محافظ نوسان نیز عمل می نماید که بسیار مفید است.

دوربین گوپرو

من تازگی دوربین دیجیتال قدیمی خود را با یک گوپرو جایگزین نموده ام. این دوربین کوچک تر از یک دسته کارت است، میزان زیادی حافظه و ماندگاری باتری دارد و با یک کاور ضد آب می توانم آن را به زیر آب یا راستا های ناهموار و کثیف ببرم. می توانم آن را به جلوی تخته موج سواری، فرمان دوچرخه یا پیشانیم ببندم در زمانی که در تمرین بوکس در حال کتک خوردن هستم! من یک کنترلر وای -فای دارم برای همین مجبور نیستم برای تصویربرداری دوربین را جلوی چشمم بگیرم. تصمیم دارم از این به بعد کلیپ های ویدیویی جالب از سفر های خارجیم را با کیفیت بالا به وبلاگم اضافه کنم.

تلفن هوشمند

من زمانی که از کشور خارج می شوم خطم را به طور موقت غیر فعال می کنم اما آیفونم را با خود می برم. تماس های خودم را به اسکایپ و گوگل ویس انتقال داده ام و در کشور های مختلف از تلفنم به عنوان یک رایانه کوچک استفاده می کنم. با تلفن به وای- فای محلی متصل می شوم، از نرم افزار های تماس استفاده می کنم، از GPS یاری می گیریم، از قطب نما بهره می برم، در طول پرواز از آن به عنوان مترجم استفاده می کنم و البته نور چراغ آن در مواقع ضروری بسیار کاربردی است.

فلش درایو

من همواره توهم گم کردن یا دزدیده شدن لپ تاپم را دارم برای همین به صورت روزانه از اطلاعاتم بر روی یک فلش درایو پیشتیبان می گیرم و آن را در جایی امن پنهان می کنم تا اطلاعات و داده هایم از دست نرود.

شارژر خورشیدی قابل حمل GoalZero

شرکت محبوب من یعنی گلزیرو یک مدل از شارژر قابل حمل خورشیدی به نام Nomad7 فراوری می نماید که به میزان یک دفترچه است. این شارژر باز شده و با تقسیم شدن به دو قسمت می تواند با استفاده از آفتاب تلفن همراه، GPS ،MP3 Player و دوربینم را با یک USB ساده شارژ کند. یک باتری شارژی به نام Switch 8 که به میزان یک تیوب خمیر دندان است نیز در کیفم دارم که در مواقع اضطراری که در جنگل گیر می کنم وسایل الکترونیکی من را شارژ کند. وقتی این شرایط پیش می آید (که قطعا هم پیش می آید)، یک شارژر خورشیدی می تواند حکم نجات بخش را پیدا کند.

بلندگو پرتابل GoalZero

من در هر ساعتی از شبانه روز و هر روزی از هفته در حال گوش فرادادن به موسیقی هستم و بلند گوی لپتاپم جوابگوی من نیست.

بیشتر بلند گوهای قابل حمل کیفیت خوبی ندارند اما من یک مدل با دوام و خوش قیمت را خریدم که 20 ساعت باتریش دوام می آورد. مدل RockOut 2 از برند گولزیرو. این مدل یک قاب مقاوم داخلی دارد و می تواند انرژی خود را از لپ تاپ، باتری داخلی شارژی یا یا حتی پنل خورشیدی بگیرد.

2 عدد هدفن

من یک هدفن داخل گوشی و یک هدفن روی گوشی با خودم دارم. من بعلاوه یک ظرف پلاستیکی دردار با خودم دارم که وسایل الکترونیکی را در آن نگه دارم. سیم های ابزارم را نیز می پیچم تا به هم گره نخورند.

ورزش و تمرین

من در زمان سفر به تمرین های پایه ای مثل تخته شنا و ... برمی گردم اما همواره با خود یک عدد طناب ورزشی و باندهای تناسب اندام را همراه دارم. این وسایل تقریبا جایی نمی گیرند اما برای تمرین کردن در هر زمان و مکانی به کار می آیند. بعلاوه حلقه های ژیمناستیک نیز می توانند به هرجایی وصل شوند و برای سفت کردن اجسام سر جای خود و ایجاد تعادل مناسبند.

من یک مربی عالی به نام Trevor Gibbs از سایت Health Behaviors دارم که برنامه تمرینی من را نسبت به موقعیت تمرینی به صورت مجازی تنظیم می نماید. مهم نیست کجای جهان باشم!

عینک شنا

بطری آب فیلتر دار بریتا

من از بطری های پلاستیکی آب متنفرم. شما نیز متنفر باشید.

حوله های کوچک ورزشی

من همه جا با خود یک حوله کوچک همراه دارم تا عرقم را تمیز کنم، از باران سنگین جان به در ببرم و البته بعد از پریدن در اقیانوس خودم را خشک کنم. این حوله ها عالی هستند چون در محیط های استوایی همواره فوق العاده گرم است و من مثل ... خب بگذریم، مثل یک خارجی در محیط های استوایی عرق می کنم! قبلا حوله را به صورت دائمی از هتل ها قرض می گرفتم! اما حالا پسر خوبی شده و برای خودم یک پک حوله خریده ام.

نظر شما عزیزان وبلاگ مزدا 93یی چیست؟ شما برای یک سفر طولانی چه ابزاری به همراه خواهید برد؟ در بخش بعدی نیز همراه ما باشید.

منبع: کجارو / huffingtonpost.com

به "زندگی با یک کوله پشتی: چطور برای سفر 6 ماهه خارجی کوله ببندیم؟ (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زندگی با یک کوله پشتی: چطور برای سفر 6 ماهه خارجی کوله ببندیم؟ (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید