سفر رییس سازمان مالیاتی کشور به کرمان
به گزارش وبلاگ مزدا 93، خبرنگاران/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از دعوت رییس سازمان امور اقتصادیاتی کشور به کرمان خبر داد.

محمدرضا پورابراهیمی در تشریح سفر دکتر پارسا رییس سازمان امور اقتصادیاتی کشور به کرمان اظهار کرد: پیرو پیگیری های فعالان اقتصادی برای مسائل و مسائل اقتصادیاتی و نشست با فعالان اقتصادی، از دکتر پارسا رئیس سازمان امور اقتصادیاتی کشور دعوت بعمل آمد تا در روز پنجشنبه 19 تیر ماه موضوعات و موارد فعالان اقتصادی در کرمان مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
وی اضافه نمود: نخستین جلسه رئیس سازمان اقتصادیاتی کشور در این سفر نشست با مدیران و کارکنان پرسنل سازمان اقتصادیاتی و تجلیل از زحمات و مدیران استان است.
نماینده مردم کرمان و راور اضافه نمود: عصر فردا در نشست مشترک با فعالان بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و اتاق اصناف، مسائل و مسائل اقتصادیاتی در نشست مشترک با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی خواهد شد.
پورابراهیمی شرح داد: جمع بندی مباحث در حوزه تصمیم گیری برای مسائل اقتصادیاتی فعالان اقتصادی استان در تهران از طریق کمیسیون اقتصادی مجلس در دستور کار قرار می گیرد.
وی اضافه نمود: برگزاری این نشست ها به حل مسائل و گره گشایی موضوعات در دو حوزه توافق بر پاره ای از قوانین و مقرارت اقتصادیاتی و اعمال نظارت ها برای بهبود عملکرد سازمان اقتصادیاتی در خصوص شفافیت اطلاعات کمک می کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: تجلیل از فعالان اقتصادی خوش حساب اقتصادیاتی و مودیانی که بهترین عملکرد را در حوزه اقتصادیاتی داشتند از دیگر برنامه های سفر رئیس سازمان امور اقتصادیاتی کشور به استان کرمان است.
منبع: خبرگزاری ایسنا