راز تهیه سیب زمینی خوشمزه؛ روش فرانسوی ها را امتحان کنید
به گزارش وبلاگ مزدا 93، سیب زمینی های سرخ شده و تنوری، ناجی باریستاها هستند. درست در زمانی که یک مشتری گرسنه از راه می رسد و می خواهد که در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه کارش را راه بیندازد، کافه چی دست بکار می گردد و یک بشقاب جادویی را روی میز می گذارد؛ بشقابی از سیب زمینی با طعم و ظاهری متفاوت. در این مطلب راز تهیه سیب زمینی خوشمزه و فوق العاده را با شما درمیان می گذاریم. رازی که سرآشپزهای فرانسوی آن را فاش نموده اند.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی خوشمزه
- سیب زمینی میانه چهار عدد
- نمک به اندازه لازم
- سیر دو حبه
- جعفری تازه دو دسته
- پنیر پارمسان خرید آنلاین 50 گرم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- روغن زیتون بکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیب زمینی خوشمزه
مرحله اول
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل مکعب های سه سانتی خرد کنید و برای 10 دقیقه در آب سرد بگذارید. در همین فاصله آب را در یک قابلمه بجوشانید و اندازهی نمک در آب بریزید. سیب زمینی های شسته شده را روی یک دستمال پهن کنید تا خشک شوند، پس آنها را در آب جوش و شور بریزید. با این روش سیب زمینی ها قبل از سرخ شدن کمی می پزند و گذشته از آن، اندازهی از نشاسته شان را از دست می دهند و به شکل بهتری سرخ می شوند.
مرحله دوم
برای پخت سیب زمینی روش های متفاوتی وجود دارد؛ می توانید سیب زمینی تنوری آماده کنید یا سراغ سیب زمینی کاراملی بروید. اما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی را به شما آموزش دهیم. برای این کار اندازهی روغن سرخ کردنی یا کره در تابه بریزید و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید. وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد، سیر رنده شده را به آنها اضافه نموده و تفت دهید. سپس جعفری های خرد شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه در تابه بچرخانید.
مرحله سوم
سیب زمینی سرخ شده با سیر و جعفری را در یک ظرف مناسب ماکروفر بریزید. پنیر پارمسان رنده شده یا ریز خرد شده را لابه لا و روی سیب زمینی ها بریزید. کمی روغن زیتون بکر را هم در صورت تمایل رویشان ریخته و ظرف را برای 30 ثانیه در مایکروفر بگذارید.
منبع: کتاب کاله