زیر سایه کرونا رخ داد؛ معرفی اولین شرکت 1.5 تریلیون دلاری ایالات متحده
به گزارش وبلاگ مزدا 93، خبرنگاران: با وجود این که بحران جهانی کرونا، بازارهای اصلی بسیاری از بنگاه های مالی را تحت تاثیر قرار داده است، ارزش سهام اپل در معاملات نزدک از 1.5 تریلیون دلار عبور کرد. اپل اولین شرکت آمریکایی است که به این نقطه دست یافته است.

به گزارش وبلاگ مزدا 93 به نقل ازریپابلیک نیوزبرخی تحلیل گران معتقد هستنند که سرمایه گذاران به درآمدهای حاصل از اولین تلفن 5G اپل که در اواخر سال وارد بازار می گردد، خوش بین هستند. همچنین احتمالا به سودآوری اپل واچ به اندازه تجارت گوشی های هوشمند آیفون حساب باز نموده اند. شرکت اپل در سه ماه اول سال 2020، 7 میلیون و 600 هزار ساعت هوشمند فروخته است که این میزان فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل 23% افزایش داشته است.
در حالی که عنوان با ارزش ترین شرکت فناوری اغلب بین مایکروسافت، اپل و آمازون جا به جا می گردد، اما در این رقابت اپل توانست از رقبای خود پیشی بگیرد و به ارزش 1.5 تیریلون دلار برسد. با این حال، اگر فناوری به تغییر بازار و صنایع ادامه دهد، ارزش سهام دیگر شرکت ها نیز ممکن است به این میزان رشد کند.
منبع: اقتصادنیوز