طرز تهیه سالاد میوه؛ مجذوب کننده و مجلسی
به گزارش وبلاگ مزدا 93، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش وبلاگ مزدا 93، سالاد میوه یکی از انواع متفاوت سالادهاست که برای تهیه آن به جای سبزیجات، حبوبات و گوشت فقط از میوه استفاده می گردد. این سالاد زیبا و مجذوب کننده به علت داشتن میوه های گوناگون ترکیبی زیبا و چشم نواز از رنگ ها و طعم هاست که همراه با سس مخصوصی که از آب میوه تهیه می گردد، طعم بسیار مجذوب کنندهی دارد و یک تجربه فوق العاده از سرو میوه است. اگر برای پذیرایی در شب یلدا در پی یک خوراکی خاص و تازه هستید، پیشنهاد ما به شما سالاد میوه است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد میوه همراه با آموزش سس مخصوص آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد میوه
کیوی: 3 عدد
موز: 3 عدد
پرتقال: 2 عدد
دانه انار: 2 فنجان
کمپوت آناناس: 1 عدد
سیب: 2 عدد
مواد لازم برای تهیه سس سالاد میوه
آب پرتقال تازه: دو سوم فنجان
آب لیمو ترش: یک سوم فنجان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده: نصف قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده شده: نصف قاشق چای خوری
وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد میوه
1 ـ کیوی، موز، سیب و پرتقال را پوست کنید (حتما هسته های پرتقال را جدا کنید)؛ سپس هر کدام را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک کاسه شیشه ای بریزید. آناناس را خرد کنید و همراه با دانه انار به کاسه میوه های خرد شده اضافه کنید؛ سپس کاسه را داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک گردد.
2 ـ برای تهیه سس، آب پرتقال را همراه با آب لیمو، شکر، رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیمو داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا کم کم به جوش بیاید. بعد از اینکه چند ثانیه جوشید، وانیل مایع را اضافه کنید و ماهی تابه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید. اجازه بدهید سس کاملا خنک گردد؛ سپس هنگام سرو سالاد میوه آن را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا مزه ها با هم مخلوط شوند، نوش جان.
منبع: فرارو