فرایند منفی، داستان تکراری بورس، دولت نمی خواهد بازار سهام رشد کند؟

به گزارش وبلاگ مزدا 93، بازار سهام هفته پیش کار خود را با افت 2.1 درصدی به خاتمه برده بود اما این فرایند منفی نه تنها در هفته جاری جبران نشد که با شدت بیشتری ادامه یافت. در حالی که از ابتدای هفته جاری بورس حتی یک روز سبز هم نداشته امروز شاخص کل کانال 1.3 میلیون واحد را نیز از دست داد.

فرایند منفی، داستان تکراری بورس، دولت نمی خواهد بازار سهام رشد کند؟

در میانه بازار 28 دی ماه شاخص کل بورس بیش از 1.7 درصد ریزش داشته و در کانال 1.2 میلیون واحد قرار گرفته است. در حالی که بیشتر قریب به اتفاق نمادهای بورسی قرمز هستند، فولاد، فملی، وغدیر و شپدیس تاثیر منفی بیشتری بر شاخص کل داشتند.

ایمان رئیسی کارشناس بازار سهام گفت: سهم ها دنباله رو شاخص کل شدند، شاخصی که خودش هم دستکاری شده و عدد واقعی نباید این باشد. سهم هایی مثل سشاهد و بسیاری از سهم های دیگر 90 درصد از سقف تاریخی خود افت کردند و هنوز فشار و هیجان فروش در این سهم ها وجود دارد. ترس و ناامیدی باعث شده بازار به ارزش ذاتی و تحلیل و نمودار توجهی نداشته باشد.

وی ادامه داد: در این شرایط رئیس سازمان بورس همه چیز را گردن مردم می اندازد و می گوید نصف سهامداران با سود خارج شدند. این صحبت هایی که می گردد با واقعیت در تضاد است. واقعیت این است که 90 درصد سهم ها دست دولت است. اگر دولت بخواهد بازار تغییر می نماید و اگر نخواهد نه. اینکه ما تقصیر را گردن مردم بیندازیم درست نیست. مردم به دست خود سرمایه شان را نابود می نمایند تا فقط از این بازار خارج شوند.

آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس وبلاگ مزدا 93 بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

به "فرایند منفی، داستان تکراری بورس، دولت نمی خواهد بازار سهام رشد کند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرایند منفی، داستان تکراری بورس، دولت نمی خواهد بازار سهام رشد کند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید