شیعی: قرارداد سنگین با ویلموتس؟ کارشناسان آنالیز نمایند، حضور وزیر ورزش در مجمع افتخاری باشد

به گزارش وبلاگ مزدا 93، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اعتقاد دارد مبلغ سنگین قرارداد ویلموتس، تعریف خبرنگاران است و موضوع باید توسط کارشناسان آنالیز گردد.

شیعی: قرارداد سنگین با ویلموتس؟ کارشناسان آنالیز نمایند، حضور وزیر ورزش در مجمع افتخاری باشد

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ مزدا 93، محمود شیعی درباره رد پیش نویس اساسنامه فدراسیون فوتبال توسط فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) گفت: این موضوع طبیعی بود. در برنامه زمان بندی خودمان، رفت و برگشت های اساسنامه را دیده بودیم. فیفا روی بعضی موارد بحث کرد و این موضوع در هیئت رئیسه آنالیز شد. این موضوع با همکاری دوستان دیگر روان تر و اساسنامه به فیفا ارسال شد. فکر می کنم این پیش نویس با نتیجه مثبتی برگردد.

مدیرعامل پیشین باشگاه پیکان درباره اینکه امضای او پای قرارداد مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال دیده می گردد و اینکه چقدر در جریان جزئیات این قرارداد بوده است، گفت: هیئت رئیسه باید در جریان هر قراردادی باشد و اعضا به عنوان افراد آگاه از قرارداد، در صفحه آخر امضا می نمایند.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا از شرایط و مبلغ سنگین قرارداد ویلموتس، آگاه بوده است یا خیر، توضیح داد: اینها تعاریفی است که شما (وبلاگ مزدا 93) دارید. اینکه این قرارداد سنگین بوده است یا نه و اینکه چه شرایطی داشته، باید توسط کارشناسان آنالیز گردد، اما در حد اطلاع ما بوده است. پس از اینکه ویلموتس به ایران آمد، با ما صحبت کردند و ما را در جریان قرار دادند.

شیعی درباره گنجاندن بند حق فسخ در قرارداد ویلموتس که مهدی تاج از آن تمجید نموده بود، اعلام نمود: تاج توضیحات کامل این موضوع را داد و از خودش بپرسید. او و مشاوران حقوقی اش کارها را انجام دادند.

وی درباره مطرح شدن کمیته انتقالی برای فوتبال ایران و حذف وزیر ورزش و معاونانش از جمع اعضای مجمع فدراسیون فوتبال اعلام کرد: با توجه به خواسته های فیفا و تطابق خواسته آن با نظام ما، ان شاءالله کار به کمیته انتقال نخواهد رسید و فکر نمی کنم مسئله ای باشد. درخواست ما این است که وزیر ورزش به صورت افتخاری در مجمع فدراسیون، تشریف داشته باشد.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه ممکن است فیفا یک نفر را به انتخابات فدراسیون بفرستد تا درباره حضور وزیر در مجمع آگاه گردد، گفت: ما با فیفا روراست صحبت کردیم. وزیر ورزش می تواند در مجمع حضور داشته باشد، اما صاحب رأی نیست. ما از پشتیبانی وزارت ورزش در کارها استفاده می کنیم. با فیفا مکاتبه کردیم و نظرات خود را گفتیم.

شیعی درباره اینکه گفته شد ویلموتس توسط انجمن فرهنگی ایران - هلند به فدراسیون فوتبال پیشنهاد شده است، گفت: در جریان این موضوع نیستم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "شیعی: قرارداد سنگین با ویلموتس؟ کارشناسان آنالیز نمایند، حضور وزیر ورزش در مجمع افتخاری باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیعی: قرارداد سنگین با ویلموتس؟ کارشناسان آنالیز نمایند، حضور وزیر ورزش در مجمع افتخاری باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید