طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان، یکی از غذاهای خوشمزه گرمسار
به گزارش وبلاگ مزدا 93، آبگوشت کشک بادمجان یکی از غذاهای گرمسار است اما این غذا در استان لرستان به آبگوشت کشک لری معروف است. این غذا هواداران خودش را دارد و به علت مقوی و خوشمزه بودنش گزینه ای مناسب است.
چی لازم دارم:
1 پیمانه نخود 1 عدد پیاز (حلقه ای خرد شده) 500 گرم گوشت مغز ران (با استخوان) 50 گرم دنبه 2 عدد سیب زمینی (دو نیم شده) 3 تا 4 عدد بادمجان (ورقه ای خرد شده و تلخی آن گرفته شده) روغن مایع مخصوص سرخ کردن به میزان لازم 5 حبه سیر (کوبیده شده) 1 قاشق چای خوری زردچوبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 1 پیمانه کشک (درباره کشک بیشتر بدانیم) نعناع داغ میزانی برای تزئین آبگوشت کشک بادمجان
چطور بپزم:
نخود خیس و آبکش شده، پیاز، گوشت و دنبه را در قابلمه ای حاوی میزانی آب بریزید (میزان آب باید در حدی باشد که روی مواد را کاملا بپوشاند) و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت سه ساعت و نیم بپزند.
(کف روی مواد را با کفگیر سوراخ دار بگیرید و دور بریزید) در یک ساعت آخر پخت، سیب زمینی را به آبگوشت بیافزایید. بادمجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم از هر دو طرف، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. سیر و زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید و نیمی از آن را در 30 دقیقه آخر پخت، به همراه بادمجان و کمی فلفل سیاه به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد.
در ظرفی، کشک را با دو پیمانه آب گوشت رقیق کنید و در 20 دقیقه آخر پخت آبگوشت، به آن اضافه کنید. در اواخر پخت، نمک را به آن بیفزایید و پس از پخت کامل، آب آبگوشت را در ظرفی بریزید. گوشت را از استخوان جدا نموده و همراه تمام محتویات آبگوشت، با گوشت کوب بکوبید. آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و با سیر داغ و نعناع داغ تزیینش کنید.
منبع: گردشبان