طرز تهیه کتلت بادمجان به دو روش بدون گوشت و با گوشت
به گزارش وبلاگ مزدا 93، کتلت بادمجان یکی از غذاهای ایرانی و حتی بین المللی است که می توان در تهیه آن از گوشت چرخ نموده استفاده و بعلاوه می توان بدون استفاده از گوشت این کتلت خوشمزه را درست کرد. بنابراین 2 نوع طرز تهیه برای این نوع کتلت وجود دارد: بدون گوشت چرخ نموده و با گوشت چرخ نموده. در ادامه بیشتر در خصوص طرز تهیه این کتلت شرح می دهیم.

کتلت بادمجان چه نوع کتلتی است؟
اگر به بادمجان علاقه دارید ولی کشک بادمجان یا میرزا قاسمی شما را دلزده نموده است، توصیه می کنیم این کتلت را امتحان کنید. این غذای لذیذ از بادمجان کبابی تهیه می گردد و طعم و عطری مشابه کشک بادمجان دارد البته در ادامه روند تهیه این کتلت شما متوجه تفاوت چشم گیر این کتلت با کشک بادمجان می شوید.
بادمجان کبابی طعم خاصی به این وعده غذایی سالم و مقوی شما می دهد. در بعضی موارد افراد از بوی بادمجان کبابی و عطر آن خوششان نمی آید، در این صورت می توان به جای کباب کردن بادمجان بر روی زغال یا اجاق، بادمجان ها را درون فر پخت. با این کار طعم و عطر بادمجان شما متفاوت خواهد بود و طعم دودی نمی دهد.
در نظر داشته باشید در طرز تهیه این کتلت می توانید از گوشت چرخ نموده نیز بهره ببرید ولی در بیشتر موارد کتلت بادمجان رژیمی بدون گوشت چرخ نموده است و تا حدودی شبیه به طرز تهیه کتلت عدس خواهد بود. درضمن این کتلت و کدو شبیه به یکدیگر هستند و تنها تفاوت آنها جایگزینی بادمجان با کدو است.
طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت
آیا قصد دارید کتلت بادمجان با گوشت چرخ نموده را امتحان کنید؟ در ابتدا باید مواد لازم برای تهیه این کتلت رژیمی را تهیه کنید و در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه این کتلت را پشت سر بگذارید تا در نهایت این کتلت لذیذ شما آماده گردد.
بادمجان | 5 عدد در سایز میانه |
سیب زمینی | 2 عدد در سایز میانه |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 1 عدد در سایز بزرگ |
تخم مرغ | 2 عدد |
آویشن | 1 قاشق چای خوری |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
زردچوبه | به میزان کافی |
روغن | به میزان کافی |
گوشت چرخ نموده | 250 گرم |
در طرز تهیه انواع کتلت از گوشت چرخ نموده و سیب زمینی استفاده می گردد به زبان ساده 2 عامل اصلی و مهم در تهیه بیشتر کتلت ها گوشت چرخ شده و سیب زمینی خواهد بود که البته شما می توانید این نوع کتلت را حتی بدون گوشت نیز درست کنید.
با مراحل تهیه کتلت بادمجان با گوشت چرخ نموده آشنا شدید. مواد غذایی ذکرشده در بالا برای تهیه کتلت 4 نفره مناسب است بنابراین اگر اعضای خانواده شما بیشتر هستند پس باید مواد اولیه خود را افزایش دهید تا این غذای لذیذ برای همه اعضای خانواده شما کافی باشد.
10 مرحله طرز تهیه یک کتلت خوشمزه
از قلم نیاندازید کتلت بادمجان یکی از غذاهای ایرانی، بین المللی، و ساده ای است که هر کسی از پس درست آن برمی آید. البته این غذای لذیذ با دستور پخت های متنوعی وجود دارد که شما با توجه به سلیقه و علاقه خود یا اعضای خانواده تان می توانید این غذا را بپزید.
- مرحله اول: بادمجان ها را کبابی کنید. بعلاوه می توان بادمجان ها را در فر یا توستر نیز پخت.
- مرحله دوم: بعد از کبابی کردن بادمجان ها باید پوست آنها را جدا و با کارد به صورت ساطوری خرد کنید.
- مرحله سوم: بادمجان ها در کاسه آبی قرار می دهیم و پیاز، سیر، و سیب زمینی را در همین ظرف رنده می کنید. سپس آب اضافه ظرف را خالی کنید.
- مرحله چهارم: گوشت چرخ نموده را با مواد آماده کتلت خود اضافه کنید.
- مرحله پنجم: بعد از مخلوط سیر، پیاز، بادمجان، و گوشت نوبت به تخم مرغ ها می رسد. بعلاوه در ادامه باید آویشن، نمک، و زردچوبه، فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید.
- مرحله ششم: تمام مواد آماده شده را با یکدیگر ترکیب و مخلوط کنید جوری که به صورت یکدست گردد. سپس مواد آماده شده را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هفتم: تابه خود را آماده کنید و منتظر بمانید روغن داغ گردد.
- مرحله هشتم: به میزان کف دست خود کمی از مواد را بردارید و با دست به آن شکل دهید و سپس درون ماهی تابه روغن داغ بگذارید.
- مرحله نهم: توجه داشته باشید باید 2 طرف کتلت ها حسابی سرخ گردد، بنابراین بعد از سرخ شدن یک طرف باید کتلت را جابه جا کنید تا طرف دیگر آن نیز پخته گردد.
- مرحله دهم: بعد از اتمام مراحل سرخ شدن کتلت ها بهتر است آنها را بر روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته گردد. در نهایت می توانید این کتلت خوشمزه را با خیارشور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
پذیرایی به روش کتلت بادمجان با سیب زمینی
بعلاوه این کتلت می تواند غذای خوبی در کنار غذاهای اصلی در مهمانی های بزرگ محسوب گردد. برای مثال شما خورشت مرغ درست نموده اید و به عنوان پیش غذا می توانید از کتلت بادمجان بدون گوشت بهره ببرید. هر چند این کتلت خودش یک وعده غذایی کامل و خوشمزه است.
ناگفته نماند کتلت بادمجان با گوشت از ارزش غذایی بیشتری نسبت به نوع بدون گوشت آن برخوردار است. ضمناً این نوع کتلت نیز همچون سایر کتلت ها با سیب زمینی درست می گردد. در واقع سیب زمینی یکی از مواد الزام و ضروری در درست کردن انواع کتلت ها است که باعث چسبندگی بیشتر کتلت شما می گردد.
اگر دوست ندارید بادمجان ها به صورت درشت زیر دندان شما یا مهمانانتان حس شونند، بهتر است بعد از کبابی کردن بادمجان ها یا بعد از پختن آنها در فر و توستر، بادمجان ها را با گوشت کوب حسابی بکوبید تا له شوند و سپس سایر مواد لازم را به این ترکیب له و آماده شده اضافه کنید.
سفارش آنلاین این نوع کتلت خوشمزه
اکنون که به طور کامل با مواد لازم و طرز تهیه کتلت بادمجان آشنا شدید، آیا می توانید برای وعده بعدی خود این کتلت را درست کنید؟ در واقع باید مواد اولیه آن را داشته باشید و برای تهیه این کتلت وقت بگذارید. افرادی که حوصله آشپزی دارند خیلی راحت می توانند این نوع کتلت ها را بپزند.
به زبان ساده اگر شما حوصله درست کردن این کتلت را ندارید یا مواد لازم و ضروری برای تهیه این نوع غذا در منزل شما وجود ندارد. لازم نیست به خیابان بروید و در گرمای طاقت فرسای تابستان برای خرید مواد اولیه این غذا دست به کار شوید. بلکه می توانید از سرویس سفارش آنلاین غذا در وبلاگ مزدا 93 یاری بگیرید و غذای دلخواه خود را بعد از مدتی کوتاه درب منزل خود دریافت کنید. فرقی ندارد چه غذایی مد نظر شما است، این سرویس سفارش آنلاین توانایی ارسال هر نوع غذایی را دارد.
منبع: اسنپ فود