طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه به 2 روش
به گزارش وبلاگ مزدا 93، تارت شکلاتی نوعی شیرینی است که در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می گردد. در این مقاله شما را با طرز تهیه دو نوع تارت شکلاتی بدون خامه آشنا می سازیم. این شیرینی خوشمزه خمیر شکلاتی کاسه مانندی است که می توان آن را با انواع میوه و مغزها پر کرد و به عنوان یک دسر خوشمزه مورد استفاده قرار داد.
نوعی شیرینی است که برای پوشش آن از مواد پرنماینده شیرین یا غیر شیرین استفاده می شود. روی این شیرینی باز است و از خمیر تشکیل نشده است. ماده روکش یا پرنماینده تارت می تواند از مواد شیرین مانند تارت میوه و ژله؛ و یا از مواد شور و غیرشیرین مثل تارت اسفناج پنیری و سیب زمینی، و تارت الویه باشد. تارت ها معمولا بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند و تحت عناوین مختلفی مانند تارت ریزه، تارت مربایی، تارت خوش پخت که خاستگاه بریتانیایی دارد، شناخته می شوند.
تفاوت اصلی تارت با کیک در این است که نان تارت بدون پف عمل می آید حال آنکه کیک ها باید حتما پف نمایند تا عمل آیند. مواد تشکیل دهنده خمیر تارت عبارتند از: کره، آب، روغن گیاهی و آرد چند منظوره (معمولی). در صورتی که در خمیر تارت از شکر استفاده شود برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذا ها به کار برده می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه دو نوع تارت شکلاتی بدون خامه آشنا سازیم.
طرز تهیه کرم تارت شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کرم تارت شکلاتی | |
شیر | 2 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
آرد | 1 قاشق سوپخوری سرپر |
پودر نشاسته گندم | 1 قاشق سوپخوری سرپر |
شکلات کاکائویی ذوب شده | 100 گرم برای تزیین |
دستور تهیه:
- شیر، پودر نشاسته گندم، آرد و شکر را مخلوط نموده، روى حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شده و آغاز به حباب زدن کند.
- مواد را از روى حرارت برداشته و وانیل شکرى را اضافه کنید.
- سپس کرم را کنار قرار داده تا کمى سرد شود و در این فاصله چندین دفعه آن را هم بزنید تا رویه نبندد.
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون خامه (روش اول)
مواد لازم | |
شیر | 1/2 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1.5 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
وانیل شکری | 1 قاشق مرباخوری |
دستور تهیه:
- فر را از قبل روى 180 درجه سانتى گراد گرم کنید.
- قالب مورد نظر برای تهیه تارت را با کره چرب نموده و آرد بپاشید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، شکر و وانیل شکرى را به آن اضافه نموده، با همزن برقى بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود.
- روغن مایع و شیر را مرحله به مرحله اضافه نموده و هم بزنید.
- آرد، و پودر کاکائو را مخلوط نموده و الک کنید. سپس به مواد اضافه نموده و با لیسک به حالت دورانى مخلوط کنید.
- مواد را در قالب ریخته و به مدت 25-20 دقیقه در فرى که از قبل روى 180 درجه سانتى گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
- براى اطمینان از پخت تارت، آن را توسط یک چنگال امتحان کنید، اگر مایه تارت به آن نچسبید و تمیز بیرون آمد تارت آماده است.
- تارت را بعد از پخت ده دقیقه در قالب استراحت دهید تا کمی خنک شود. سپس روى ظرف سرو برگردانید.
- کرمی که قبلا آماده نموده اید و ولرم است را روى قسمت گود تارت ریخته و صاف کنید.
- تارت را با شکلات کاکائویى ذوب شده تزیین کنید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
طرز تهیه تارت شکلاتی (روش دوم)
مواد لازم | |
آرد معمولی | 250 گرم (1+1/4 پیمانه) |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 150 گرم (2/3 پیمانه) |
شکر ریزدانه | 40 گرم (3 قاشق غذاخوری) |
آب | 2-3 قاشق غذاخوری |
شکلات | 50 گرم |
مغز خشکبار، میوه و ژله | به مقدار لازم |
دستور تهیه:
- آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک کنید. کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه کنید.
- مخلوط حاصل را با نوک انگشت ترکیب کنید تا به شکل خرده های ریز نان درآیند.
- شکر را به مخلوط اضافه نموده و سپس حدود 2-1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا به شکل خمیر صافی درآید.
- روی خمیر را پوشانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- روی سطح کار کمی آرد بپاشید، خمیر را روی آن پهن نموده و کف قالب مخصوص تارت را که قبلا چرب نموده و آرد پاشیده اید، با این خمیر بپوشانید.
- روی خمیر را با چنگال سوراخ نموده و با فویل بپوشانید.
- قالب را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم نموده اید قرار دهید تا خمیر بپزد.
- فویل را از روی خمیر برداشته و مجددا به مدت 10-5 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر ترد شود. سپس قالب را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود.
- شکلات را آب نموده و خشکبار خرد شده و تفت داده شده را در بشقاب بریزید.
- تارت های پخته را از قالب جدا نموده، شکلات آب شده را به لبه های تارت بمالید و در بشقاب خشکبار برگردانید تا مغز ها به آن بچسبند.
- اجازه دهید تا مواد خودشان را بگیرند، برای وسط تارت می توانید از میوه بهره ببرید و روی میوه ها مربا یا ژله رقیق شده با آب، بمالید.
- تارت را تا موقع مصرف، سرد و خنک نگه دارید.
گروه آشپزی وبلاگ مزدا 93
منبع: setare.com