طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

به گزارش وبلاگ مزدا 93، خورش به یکی از خورش های خوشمزه استان قزوین است که هواداران خاص خود را دارد. خورش به یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر فصل پاییز است که از هم خورشیان، طعم شیرین را به خود اختصاص داده و هواداران این طعم را به خود جذب کرده است. به، به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد می تواند وعده غذایی کاملی به شمار آید که در فرایند پخت بافت نرم و ابریشمی به رنگ صورتی زیبا و عطر و طعم بسیار ظریف به خود می گیرد. به، به دلیل طعم شیرینی که دارد، مورد پسند هر فردی با هر سلیقه غذایی به طبع نیست که البته می توان با افزودن موادی از قبیل آلو و آبلیمو طعمی ملس به آن داد و برای هر سلیقه غذایی، طعمی قابل قبول باشد.

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

مواد لازم

پیاز متوسط: 1 عدد

به متوسط: 2 عدد

لپه: 1 پیمانه

گوشت: 250 گرم

رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

آلو بخارا: 10 عدد

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و پس از سبک شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

لپه را که از قبل خیس نموده ایم همراه گوشت و کمی آب و رب گوجه فرنگی می پزیم.

پس از اینکه گوشت و لپه کامل پخت، آلو و به خرد شده را همراه ادویه و نمک به مخلوط اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم تا سس خورش غلیظ گردد و خورش خوب جا بیفتد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید