باید به دولت جدید لبنان فرصت دهیم
به گزارش وبلاگ مزدا 93 به نقل از المنار، حسین الحاج حسن عضو فراکسیون وفا به مقاومت وابسته به حزب الله اشاره نمود: باید به دولت فرصت داده گردد تا برنامه هایش را آماده و اجرایی کند و بعد از آن مورد قضاوت قرار بگیرد درغیر این صورت دولت باید به حالت تعلیق درآید که در شرایط حساس کنونی به صلاح کشور نیست.

وی ادامه داد: ما در انتظار دولتی هستیم که اقداماتی را در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اقتصادی و اجتماعی و همچنین مبارزه با فساد در پیش گیرد.
الحاج حسن تاکید نمود: دولت آینده باید برنامه کاملی در موارد گفته شده داشته باشد و این برنامه ها را باید در کوتاه مدت و بلند مدت بچیند در این صورت می توانیم بگوییم که راه درست خروج از بحران را در پیش گرفته ایم.
وی توضیح داد: ما باید از این بحران خارج شویم و لازمه خروج از بحران داشتن برنامه ای واضح و اصلاحات عمیق در زمینه های مختلف علی الخصوص در زمینه سیاسی است.
منبع: خبرگزاری مهر