طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه

به گزارش وبلاگ مزدا 93، لواشک گیلاس یکی از انواع لواشک شیرین و خوشمزه است. طرز تهیه لواشک گیلاس به این صورت است که فقط باید گیلاس را بپزید و عصاره آن را خشک کنید.

طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه

تنوع بالای میوه ها و آفتاب داغ تابستان، این فصل را به بهترین زمان برای درست کردن انواع لواشک تبدیل نموده است. اگر از هواداران پروپاقرص انواع لواشک باشید می دانید که لواشک ها به سه طعم لواشک ترش، لواشک شیرین و لواشک ملس تقسیم می شوند. لواشک آلو، لواشک آلبالو، لواشک انار، لواشک گوجه سبز، لواشک کیوی و سایر میوه های ترش از انواع لواشک ترش به شمار می فرایند و ، لواشک گیلاس، لواشک زردآلو و دیگر میوه های شیرین جزو انواع لواشک شیرین شناخته می شوند. ترکیب میوه های ترش و شیرین هم که منجر به تهیه لواشک ملس می گردد.

اگر با طعم ترش لواشک میانه خوبی ندارید به شما توصیه می کنیم تا فرصت هست دست به کار شوید و یک لواشک گیلاس خوش رنگ و شیرین تهیه کنید و از خوردن یک لواشک خانگی سالم و خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه لواشک گیلاس

  1. برای تهیه لواشک گیلاس تقریبا باید مانند روش طرز تهیه لواشک آلبالو عمل کرد به این صورت که ابتدا باید گیلاس ها را بشویید و هسته آن ها را جدا نموده، آن ها را داخل قابلمه بریزید و یا اینکه بدون هسته گیری گیلاس ها را بپزید زیرا در مرحله صاف کردن، هسته آن ها جدا می گردد.
  2. وقتی گیلاس ها پخته شدند، شعله را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
  3. یک سبد آبکش روی یک کاسه یا قابلمه قرار دهید و گیلاس ها را داخل صافی ریخته، فشار دهید تا عصاره آن ها به ظرف زیرین منتقل گردد.
  4. می توانید بعد از صاف کردن گیلاس ها، تفاله های آن را هم داخل غذاساز ریخته و در آخر با عصاره گیلاس مخلوط کنید .
  5. حالا یک نایلون یا سلفون کف سینی پهن نموده و مایه لواشک گیلاس را به صورت یک نواخت داخل آن بریزید.
  6. سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک گردد.
  7. حدودا 2 روز طول می کشد تا لواشک گیلاس شما خشک و آماده خوردن گردد.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید