طرز تهیه مربای انار شیرین و بدون هسته در کمتر از 1 ساعت

به گزارش وبلاگ مزدا 93، مربای انار بدون هسته از است. در حالی که خانم های کدبانو ایرانی این توانایی را دارند که با هر میوه و صیفی و حتی پوست انواع میوه خوشمزه ترین مرباهای خانگی را تهیه نمایند به نظر می رسد هنوز طرز تهیه مربای انار چندان شناخته شده و همه گیر نشده است. برای بهره بردن از بد نیست طعم این مربای لذیذ را هم امتحان کنید. طرز تهیه مربای انار شیرین و مجلسی بدون هسته، شکرک و کپک در کمتر از یک ساعت را در بخوانید. با همراه باشید.

طرز تهیه مربای انار شیرین و بدون هسته در کمتر از 1 ساعت

طرز تهیه مربای انار شیرین

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 1 ساعت

مواد لازم برای تهیه مربای انار بدون هسته

  • آب انار تازه: 3 و ½ پیمانه
  • دانه انار تازه: 1 پیمانه
  • شکر: 3 پیمانه
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

*در مجموع برای این اندازه مربا به 4 کیلوگرم انار احتیاج دارید.

مراحل طرز تهیه مربای انار شیرین و خوشرنگ

مربای انار یک مربای خاص و فوق العاده خوشمزه است که با استفاده از دانه های انار شیرین، آب انار و اندازهی شکر و آبلیمو تهیه می گردد. اگر می خواهید مربای انار ملس داشته باشید هم اندازه شکر را کمی کمتر در نظر بگیرید.

مرحله اول؛ آماده کردن مواد مربای انار

برای درست کردن مربای انار شیرین و مجلسی به سه برابر مقدار شکر نسبت به دانه انار احتیاج دارید. با این که برای درست کردن اغلب مرباها مقدار میوه و شکر یکسان است اما به علت ملس بودن اغلب انارها برای درست کردن مربای انار شیرین و مجلسی بهتر است به ازای یک پیمانه انار، سه پیمانه شکر اضافه کنید. اگر قصد دارید اندازه بیشتر مربای انار درست کنید همین مقادیر را به همین ترتیب چند برابر کنید.

مرحله دوم؛ درست کردن شربت مربای انار

در این مرحله از طرز تهیه مربای انار خانگی خوشمزه و مجلسی باید یک بشقاب را داخل یخچال بگذارید تا سرد گردد. این ترفند روشی برای مشخص غلظت مناسب مربا خانگی انار شیرین و مجلسی است. چند عدد انار را آب بگیرید تا 3 و نیم پیمانه آب انار به دست بیاورید. در یک قابلمه بزرگ آب انار و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط آب انار و شکر را روی شعله ملایم گاز بگذارید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

مرحله سوم؛ جوشاندن دانه های انار در شربت

در مرحله سوم از طرز تهیه مربای انار خوشمزه خانگی و بعد از 30 دقیقه دانه های انار و آبلیمو را به مخلوط شکر و آب انار اضافه کنید. بعد از اضافه کردن دانه های انار اجازه دهید 30 دقیقه دیگر مواد داخل قابلمه با هم بجوشد. بعد از نیم ساعت با استفاده از بشقابی که در یخچال سرد نموده بودید غلظت مربا را بسنجید. برای این کار یک قاشق مربا روی بشقاب بریزید و بشقاب را کج کنید. اگر مربا به حدی غلیظ بود که از روی بشقاب سُر نخورد و نریخت غلظت مربای انار در حد معقول است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای به مجلسی

نکات مهم برای درست کردن مربای انار شیرین و مجلسی بدون کپک و شکرک

*برای این که یک مربای انار شیرین و مجلسی خوش رنگ داشته باشید در طول پخت مربا درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ دانه های انار سفید نگردد.

*مربا انار را بعد از سرد شدن در ظروف شیشه ای خشک و تمیز و درب دار بریزید و در جای تاریک و خنک نگه دارید.

*با به کارگیری بعضی ترفندها می توانید جلو کپک زدن و شکرک زدن مربا را بگیرید. مقاله را بخوانید.

*باید اجازه دهید شهد شکر به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن مربا نگردد. اگر هم مربا کپک زد اندازهی شکر روی مربا بریزید و دوباره آن را بجوشانید تا کپک مربا از بین برود زیرا ممکن است شکر مربا کم بوده باشد.

*اگر مربای انار شما شکرک زد یک راهکار وجود دارد. اندازهی آب جوش و یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز کمی بجوشد.

*اضافه کردن آبلیمو به مربا در مرحله پخت احتمال شکرک زدن آن را کاهش می دهد.

*قوام شربت مربا در شکرک و کپک نزدن آن موثر است. برای آزمایش مقدار قوام شربت مربا کمی از شربت را با قاشق برمی داریم و اجازه می دهیم تا سرد گردد، اگر شربت مثل عسل کشدار بود و به سختی از قاشق ریخته شد قوام مربا مناسب است.

*مربای انار را بدون و با آب جوشیده معمولی هم مثل سایر مرباها می توانید درست کنید.

*مربای انار را با هسته انار هم درست کنید تا از خواص بی نظیر هسته انار هم بهره مند شوید.

*در طرز تهیه مربای انار شیرین مجلسی اگر طعم انار شما ترش یا ملس بود، می توانید از اندازه شکر بیشتری بهره ببرید.

*در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه مربای انار شیرین مجلسی از اندازهی گلپر برای طعم دادن به مربا بهره ببرید.

*هر چه انارها شیرین تر باشند از اندازه شکر کمتری برای درست کردن مربا احتیاج است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای انجیر

خواص مربای انار

، کاهش فشار خون، درمان ورم و درد مفاصل و ماهیچه ها، افزایش جریان خون، حفظ سلامت لثه و دندان، کاهش وزن و شادابی پوست از جمله خواص مربای انار است.

سوالات متداول

در طرز تهیه مربای انار خانگی چطور متوجه شویم که غلظت مربا مناسب است؟

برای تست غلظت مربای انار باید یک بشقاب را برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس یک قاشق مربا روی بشقاب بریزید و بشقاب را کج کنید. اگر مربا به حدی غلیظ بود که از روی بشقاب سُر نخورد و نریخت غلظت مربای انار در حد معقول است.

چرا در طرز تهیه مربا انار مجلسی نباید درب قابلمه را روی آن قرار دهید؟

برای این که یک مربای انار شیرین و مجلسی خوش رنگ داشته باشید در طول پخت مربا به هیچ عنوان درب قابلمه را روی آن قرار ندهید، این کار موجی سفید شدن رنگ مربای شما می گردد.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه مربای انار شیرین و بدون هسته در کمتر از 1 ساعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای انار شیرین و بدون هسته در کمتر از 1 ساعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید